FantaSjiek

Elventheater

EntertainmentEntertainment.html
KindertheaterKindertheater.html
SinterklaasSinterklaas.html
InfoInfo2.html
 
ContactContact2.html

Elventheater

Fantasierijk en magisch kindertheater met elvenkarakters uit de unieke sprookjeswereld van FantaSjiek om uw evenement nog meer aan te kleden!

Hieronder een greep uit ons Elfachtige aanbod..

Ontmoet Stella de Waterelf!

Stella de Waterelf is een vrolijke, lieve, eigenwijze en stoere elf. Samen met haar vriendjes woont zij in het Elvenrijk Elvë. Hier beleeft zij spannende avonturen.


Meer van Stella vind je op haar eigen website.

Ontmoet & Begroet Stella en andere Sprookjesfiguren!
Een “Ontmoet & Begroet” is ideaal als u tijdens een evenement wat langer de tijd heeft voor een bezoek van een magisch elvenkarakter . Stella komt langs voor een bijzondere en magische ontmoeting. Na een ‘Ludiek Ontvangst’ is het aan het Stella om het evenement geheel in stijl en officieus te openen, waarna er volop ruimte en tijd is voor fantasievolle en interactieve ontmoetingen én een fotomoment. Geheel afgestemd op uw thema en speciaal gericht op kinderen, geeft Stella net dat extra tintje aan een feestelijke dag!


Stella (of een ander sprookjesfiguur) blijft 3 uur en neemt iets lekkers mee!

Magisch Elventheater

Vanuit een betoverende Elventuin houdt Stella haar ‘Elventheater’.

Een interactief en magisch verteltheater, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Met behulp van licht, geluid, decor en de magie van Stella zelf, worden de kinderen meegenomen in de wonderlijke wereld van deze bijzondere elf. Stella is voor en na de show aanwezig voor een ‘Ludiek Ontvangst’ en natuurlijk is er ruimte genoeg voor fantasievolle en interactieve ontmoetingen én ene fotomoment. Stella kent vele verschillende verhalen en voor elk thema bestaat een magisch elvenverhaal..


Stella blijft 3 uur en neemt haar bijzondere Elventuin mee!

Elven Meeleef Theater
Een goede optie als u nog een spetterende invulling voor uw evenement zoekt!
Twee (of meerdere) elven van FantaSjiek starten het evenement met een ‘Ludiek Ontvangst’ en zijn daarna aanwezig voor een bruisende opening, magische ontmoetingen en een wervelende theatershow (incl. decor en geluidsapparatuur).
FantaSjiek heeft diverse bestaande shows, elk met een eigen thema. De elven en verscheidende shows kunnen vrij gemakkelijk worden aangepast naar uw thema of wensen. Ook kan FantaSjiek speciaal voor uw evenement een geheel nieuwe elvenshow schrijven! Neem contact op voor de mogelijkheden.


De elven blijven 3,5 uur en zijn er na de show voor een fotomoment en een spetterende disco!