FantaSjiek

ElventheaterElventheater.html

Entertainment

KindertheaterKindertheater.html
SinterklaasSinterklaas.html
InfoInfo2.html
 
ContactContact2.html

Entertainment

Fantasierijk en vrolijk entertainment om uw evenement nóg meer aan te kleden!

Van schminken tot interactieve acts, FantaSjiek Entertainment heeft het in huis.

Hieronder een greep uit ons FantaSjieke aanbod..

Toverkleuren (schminken)
Om uw evenement net dat beetje extra te geven is het natuurlijk leuk als de kids geschminkt kunnen worden. Bij FantaSjiek betekent dat nèt een beetje meer. Een van de kinderkarakters komt langs en brengt een toverkoffer mee. Uit deze koffer verschijnen wel honderden kleuren. Humor, kleurplaten voor tijdens het wachten, grappige spiegels en theatraal vermaak maken deze schmink-act compleet!
Deze act is los te boeken of als aanvulling op een andere act. Informeer naar combinatieprijzen. 


Een Facepainter blijft 3 uur en neemt gezellige sfeermuziek mee!

Net-Alsof-Workshop

Ook een leuk idee om een evenement mee in te vullen. Met een workshop drama!
Eentje speciaal voor kinderen. In de dramalessen voor kinderen werkt FantaSjiek met een kernelement dat “Net-Alsof” heet. Binnen “Net-Alsof” kan een heleboel en bijna alles. FantaSjiek is ervan overtuigt dat ‘Fantasie’ het grootste goed is dat een kind bezit. Vanuit die fantasie werkt zij haar lessen uit.

Toegespitst op de leeftijd en het daarbij horende niveau, neemt een docent de kinderen mee op reis door een fantasiewereld waarin van alles gebeurt. De kinderen gaan op safari waar ze dieren bekijken en soms zelfs worden! Of zijn ze ‘Net-Alsof Bakkers’ en maken ze die dag een grote taart! Of mogen de kinderen een bijzondere hoed of muts uit de meegebrachte toverkist pakken en ‘een ander’ worden!

In de workshop, die zijn opgebouwd met een duidelijk begin, midden en eind, beleven de kinderen de ‘drama’ vanaf het allereerste moment dat die begint. Elk kind doet op zijn of haar manier mee aan de workshop. Aan het eind van de rit wordt de “Net-Alsof” uit de lijven geschud, waarna er altijd nog even tijd is voor een onderonsje, liggend op de buik met de gezichten gezellig naar elkaar toe. 


Een docent blijft 1,5 uur en neemt diverse spelmaterialen en voorwerpen mee!

Kindermiddag

Om uw evenement ook leuk te maken voor de kinderen kiest u voor een kindermiddag! Terwijl u en uw gasten elkaar ontmoeten, worden de kinderen bezig gehouden door een entertainer van FantaSjiek. Deze entertainer neemt een bijzondere kist mee, waar kleurplaten, verkleedkleren, spelletjes, iets lekkers en andere leuke spullen in zitten. Natuurlijk kunnen de kinderen worden geschminkt én wordt er een leuk, spannend, vrolijk, grappig, griezelig of mooi vertelverhaal verteld.  Met een spetterende mini-disco sluiten we de middag feestelijk af. Misschien dat zelfs u dan nog even meedanst!


Een Entertainer blijft 3 uur en neemt naast de bijzondere kist, gezellige sfeermuziek mee!