FantaSjiek

ElventheaterElventheater.html
EntertainmentEntertainment.html
KindertheaterKindertheater.html
SinterklaasSinterklaas.html

Info

 
ContactContact2.html

Over FantaSjiek

Aan het roer van FantaSjiek Entertainment staat een enthousiaste meid van 8 jaar. Al jaren is theater haar grote passie en stond ze op vele podia door Nederland en België.


Net 16 lentes jong, werkte zij op Sprookjescamping de Vechtstreek, waar zij haar dagen doorbracht met het vertolken van rollen zoals Hannah de Heldhaftige, Droesem de Draak, Tati de toverfee, Wanda de Waterelf, Maartje Mensbloem en Kabor Kabouter..


Vanaf haar 18e bracht ze enkele jaren door in het Anderlandse Land van Ooit, waar kinderen en volwassenen haar konden ontmoeten als Sap de Aardwortel, Kloontje het Reuzenkind, Dame Grandeur de Bourgeoisie, Dovlova Divanova en vele andere karakters..


Sinds haar elfde zat zij bij toneelgroepen, musicalgroepen en deed mee aan vele theaterprojecten..


Sinds 2009 neemt ze haar ervaringen in en enthousiasme voor theater mee in haar eigen bedrijf: FantaSjiek Entertainment.


FantaSjiek komt tot leven met het uitvoeren van optredens, theater acts, living statues, ludieke typetjes, muzikale sketches, kindertheater, face painting en combineert dit regelmatig met compleet verzorgde middag en/of avondprogramma's.


Wie weet kan FantaSjiek Entertainment een FantaSjiek steentje bijdragen op uw evenement!