FantaSjiek

ElventheaterElventheater.html
EntertainmentEntertainment.html

Kindertheater

SinterklaasSinterklaas.html
InfoInfo2.html
 
ContactContact2.html

Kindertheater

Fantasierijk kindertheater om uw evenement nóg meer aan te kleden!

Van schminken tot complete theatershows, FantaSjiek Entertainment heeft het in huis.

Hieronder een greep uit ons FantaSjieke aanbod..

Toverkleuren (schminken)
Om uw evenement net dat beetje extra te geven is het natuurlijk leuk als de kids geschminkt kunnen worden. Bij FantaSjiek betekent dat nèt een beetje meer. Een van de kinderkarakters komt langs en brengt een toverkoffer mee. Uit deze koffer verschijnen wel honderden kleuren. Humor, kleurplaten voor tijdens het wachten, grappige spiegels en theatraal vermaak maken deze schmink-act compleet!
Deze act is los te boeken of als aanvulling op een andere act. Informeer naar combinatieprijzen. 


Een Facepainter blijft 3 uur en neemt gezellige sfeermuziek mee!

Ludiek Ontvangst
Op zoek naar een ‘knuffelbaar’ kinderkarakter om uw jongste gasten geheel in thema te ontvangen? FantaSjiek Entertainment regelt het!
Tijdens de inloop van uw gasten is er een magisch, grappig, spannend, lief, vrolijk of wervelend kinderkarakter aanwezig om de jonge bezoekers geheel in thema te verwelkomen. Natuurlijk is er na het ontvangst nog wat tijd voor theatraal vermaak en interactieve ontmoetingen. U kunt natuurlijk meerdere karakters boeken.


Het KinderKarakter blijft 1,5 uur en brengt iets lekkers mee!

Ontmoet & Begroet
Een “Ontmoet & Begroet” is ideaal als u wat langer de tijd heeft voor een bezoek van een kinderkarakter . Het kinderkarakter (of meerdere) komt langs voor een bijzondere en magische ontmoeting. Na een ‘Ludiek Ontvangst’ is het aan het kinderkarakter om het evenement geheel in stijl en officieus te openen, waarna er volop ruimte en tijd is voor fantasievolle en interactieve ontmoetingen én een fotomoment. Geheel afgestemd op uw thema en speciaal gericht op kinderen, geeft een kinderkarakter net dat extra tintje aan een feestelijke dag!


Het KinderKarakter blijft 3 uur en brengt iets lekkers mee!

Meeleef Theater
Een goede optie als u nog een spetterende invulling voor uw evenement zoekt!
Twee (of meerdere) kinderkarakters starten het evenement met een ‘Ludiek Ontvangst’ en zijn daarna aanwezig voor een bruisende opening, magische ontmoetingen en een wervelende theatershow (incl. decor en geluidsapparatuur). FantaSjiek heeft diverse bestaande shows, elk met een eigen thema en verhaal. Elk van deze verhalen en kinderkarakters kunnen vrij gemakkelijk worden aangepast naar uw thema of wensen. Ook kan FantaSjiek speciaal voor uw evenement een geheel nieuwe show schrijven!


De KinderKarakters blijven 3,5 uur en zijn er na de show voor een fotomoment en een spetterende meeleefdisco!